think in
new
directions

Smart truckwash

Laat jouw voertuig uitgebreid wassen in onze truckwash in Heijen. Wij werken met de juiste reinigings- en verzorgingsproducten om zo het beste resultaat voor uw voertuig te halen. Naast het reinigen van de buitenzijde van uw voertuig is het ook mogelijk om de cabine aan de binnenzijde te reinigen. Onze truckwash is een erkende R&O-plaats en voldoet aan de kwaliteitsnormen van de NVWA wat betreft het efficiënt reinigen en ontsmetten van (vee) transportmiddelen. Bij het vervoer van levensmiddelen, medicijnen of andere gevoelige kwaliteitsgoederen is hygiëne van groot belang. In onze truckwash gebruiken wij voor het reinigen van de laadruimte een speciaal gecertificeerd reinigingsmiddel volgens de HACCP norm wat er voor zorgt dat bacteriën geen kans krijgen zich verder te ontwikkelen. NAO-Erkend, onze truckwash is een erkende NAO gecertificeerde wasplaats voor het reinigen van transportmiddelen van pootaardappelen. Wij reinigen en ontsmetten uw transportmiddel volgens het PCC Hygiëneprotocol.

Onze wasplaats is toegankelijk voor diverse soorten bedrijfsauto’s. Naast vrachtwagens en trailers ben je ook welkom met jouw lichtere bedrijfsauto’s, landbouwvoertuigen en campers.

 

  • Alle lichte bedrijfswagens, vrachtwagens, trailers en opleggers
  • Reinigingsproducten van RIWAX
  • Krasvrije borstels
  • Ook geschikt voor het wassen van campers
  • Reinigen binnenzijde cabine
  • Let op: geen tankspoelplaats

 


Reinigen en ontsmetten volgens NVWA-richtlijnen
Voordelige
maandabonnementen
Ma, di & do: 8-18 uur
wo & vrij: 8-20 uur
za: 7-14 uur
Reinigen en ontsmetten
volgens NVWA-richtlijnen

Onze inmotiQs smart truckwash staat op de lijst van erkende R&O-plaatsen zoals vastgesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Dit betekent dat wij in onze wasstraat volgens de kwaliteitsnormen en doelschriften van de NVWA (vee)vervoer- en transportmiddelen reinigen en ontsmetten.

voordelige
maandabonnementen

In onze inmotiQs smart truckwash snappen we dat jouw bedrijfswagen te allen tijde in de beste conditie moet verkeren. Daarom zorgen we voor een grondige en vlotte reiniging van binnen- en buitenkant. Wil je frequent gebruik maken van onze truckwash? Vraag dan naar de mogelijkheden van onze waskaart. Hiermee was je je vrachtwagen heel voordelig voor een vast bedrag per maand.

Route naar inmotiQs

Je vindt inmotiQs smart truckwash op De Grens 16, 6598 DL in Heijen (Noord Limburg).

Je bereikt ons eenvoudig en snel vanaf de snelwegen A77 en A73.

CONTACT