think in
new
directions

Smart truckcarwash

In onze inmotiQs smart truckcarwash kun je jouw vrachtwagen of camper uitvoerig laten wassen. Hiervoor werken we met de innovatieve reinigings- en verzorgingsproducten van kwaliteitsmerk RIWAX. Tevens is het reinigen van de cabine mogelijk. Bovendien is onze wasplaats in Heijen (Limburg) een erkende R&O-plaats die voldoet aan de kwaliteitsnormen van de NVWA wat betreft het efficiënt reinigen en ontsmetten van (vee)transportmiddelen.

 

  • Maximale washoogte 4,5 meter
  • Alle lichte bedrijfswagens, vrachtwagens, trailers en opleggers
  • Ook geschikt voor het wassen van campers
  • Reinigingsproducten van RIWAX
  • Krasvrije borstels
  • Reinigen binnenzijde cabine
  • Let op: geen tankspoelplaats

 


Reinigen en ontsmetten volgens NVWA-richtlijnen
Voordelige
maandabonnementen
Ma. t/m vrij. 8-20 uur
za. 7-14 uur
Reinigen en ontsmetten
volgens NVWA-richtlijnen

Onze inmotiQs smart truckcarwash staat op de lijst van erkende R&O-plaatsen zoals vastgesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Dit betekent dat wij in onze wasstraat volgens de kwaliteitsnormen en doelschriften van de NVWA (vee)vervoer- en transportmiddelen reinigen en ontsmetten.

voordelige
maandabonnementen

In onze inmotiQs smart truckcarwash snappen we dat jouw bedrijfswagen te allen tijde in de beste conditie moet verkeren. Daarom zorgen we voor een grondige en vlotte reiniging van binnen- en buitenkant. Wil je frequent gebruik maken van onze smart truckcarwash? Vraag dan naar de mogelijkheden van onze waskaart. Hiermee was je in onze smart truckcarwash heel voordelig voor een vast bedrag per maand.

Route naar inmotiQs

inmotiQs smart truckcarwash ligt op industrieterrein De Grens in Heijen (Noord Limburg).
Je bereikt ons eenvoudig en snel vanaf de snelwegen A77 en A73.