think in
new
directions

Smart truckcarwash

In onze inmotiQs smart truckcarwash kun je jouw vrachtwagen uitvoerig laten wassen. Hiervoor werken we met de innovatieve reinigings- en verzorgingsproducten van kwaliteitsmerk RIWAX. Uiteraard is ook het reinigen van de cabine mogelijk. Bovendien is onze truckwash in Heijen een erkende R&O-plaats die voldoet aan de kwaliteitsnormen van de NVWA wat betreft het efficiënt reinigen en ontsmetten van (vee)transportmiddelen.

Onze wasplaats is toegankelijk voor diverse soorten bedrijfsauto’s. Naast vrachtwagens en trailers kun je ook terecht met lichtere bedrijfsauto’s of landbouwvoertuigen. Ook campers en caravans zijn in onze wasplaats welkom.

 

  • Maximale washoogte 4,5 meter
  • Alle lichte bedrijfswagens, vrachtwagens, trailers en opleggers
  • Ook geschikt voor het wassen van campers
  • Reinigingsproducten van RIWAX
  • Krasvrije borstels
  • Reinigen binnenzijde cabine
  • Let op: geen tankspoelplaats

 


Reinigen en ontsmetten volgens NVWA-richtlijnen
Voordelige
maandabonnementen
Ma. t/m vrij. 8-20 uur
za. 7-14 uur
Reinigen en ontsmetten
volgens NVWA-richtlijnen

Onze inmotiQs smart truckcarwash staat op de lijst van erkende R&O-plaatsen zoals vastgesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Dit betekent dat wij in onze wasstraat volgens de kwaliteitsnormen en doelschriften van de NVWA (vee)vervoer- en transportmiddelen reinigen en ontsmetten.

voordelige
maandabonnementen

In onze inmotiQs smart truckcarwash snappen we dat jouw bedrijfswagen te allen tijde in de beste conditie moet verkeren. Daarom zorgen we voor een grondige en vlotte reiniging van binnen- en buitenkant. Wil je frequent gebruik maken van onze truckwash? Vraag dan naar de mogelijkheden van onze waskaart. Hiermee was je je vrachtwagen heel voordelig voor een vast bedrag per maand.

Route naar inmotiQs

Je vindt inmotiQs smart truckcarwash op De Grens 16, 6598 DL in Heijen (Noord Limburg).

Je bereikt ons eenvoudig en snel vanaf de snelwegen A77 en A73.

CONTACT