Onderhoud

gegarandeerd 25% lagere kosten dan bij de dealer

Bij inmotiQs maken we werk van proactief onderhoud. Met ons slimme registratiesysteem zien we precies wanneer proactief onderhoud aan jouw bedrijfswagen nodig is. Zo voorkomen we ongeplande stilstand op de weg en blijf jij onbezorgd in beweging. Onder proactief onderhoud verstaan we enerzijds technisch onderhoud aan veiligheids- en motorsystemen, olie en andere vloeistof-onderdelen. Daarnaast voeren we eventueel vroegtijdig vervangend onderhoud aan, waarbij we zowel originele, A-merken als gebruikte onderdelen monteren.

Wij onderhouden en repareren trucks & trailers van alle bekende merken zoals Volvo, Scania, Mercedes-Benz, DAF, Renault, IVECO en MAN.

truck & trailer onderhoud

APK keuringen

Is het weer tijd voor de APK-keuring? Wij verzorgen de APK-keuringen op adequate wijze en melden de voertuigen af bij de RDW. Een APK-keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt bieden wij extra voordelig aan. Ook voeren wij verplichte veiligheidskeuringen uit in onze truck- en trailer werkplaats.

Lokaliseren storingen

De moderne bedrijfswagen is in steeds grotere mate afhankelijk van elektronische systemen en onderdelen. Dit maakt jouw wagen helaas gevoeliger voor storingen. Met onze specialistische kennis stellen wij een effectieve diagnose van de oorzaak. Onze slimme testapparatuur is in staat vrijwel elk merk en type bedrijfswagen uit te lezen.

Reparatie

In onze werkplaats vinden onze vakkundige en slimme technici efficiƫnte en innovatieve oplossingen voor al jouw reparatieverzoeken en -vraagstukken. We denken verder dan de desbetreffende reparatie en kijken vooruit zodat jouw bedrijfswagen in de toekomst niet meer zo snel ongevraagd stil komt te staan.

Proactief onderhoud

Met regulier technisch onderhoud voorkomen we reparaties en voortijdige strandingen op de weg. Wij controleren je bedrijfswagen op alle relevante technische onderdelen, waaronder de veiligheidssystemen, de staat van de motor en olie en andere vloeistof-onderdelen. Defecten worden zo vroegtijdig herkend en verholpen.

Vervangend onderhoud

Of het nu om een kapotte lamp gaat of een complete motorenrevisie, wij vervangen onderdelen van alle merken truck en trailers. Via onze leveranciers kunnen wij zowel originele, A-merken als gebruikte onderdelen monteren. We handelen proactief door middel van ons slimme registratiesysteem waardoor we vervangend onderhoud vroegtijdig kunnen toepassen.

Banden

Geen beweging zonder banden. In onze werkplaats zijn alle soorten en maten banden te vinden. We voeren bandonderhoud en -reparatie uit en waar nodig balanceren en lijnen we de banden uit. Oude banden worden door onze leveranciers opgehaald en duurzaam gerecycled.

Motorenrevisie

Onze vakkundige technici zijn gespecialiseerd in het laten reviseren van motoren, versnellingsbakken, tussenbakken en differentieels. We weten raad met motoren van alle gangbare merken.

Airco

Een goed werkende airconditioning zorgt ervoor dat je ook bij hoge temperaturen comfortabel kunt rijden. Je kunt bij ons terecht voor een volledige check op je airco, eventuele reparaties en onderhoud.

Plan nu zelf
gemakkelijk
je werkplaats
afspraak in!
AFSPRAAK MAKEN
Neem contact
op met een
van onze
monteurs
0485 490 030
Liever geen
onverwachte
kosten of
ongeplande stilstand?
ontdek de voordelen van proactief onderhoud