Diensten

24/7 pechhulp
Niets zo vervelend als pech onderweg. Het is dan natuurlijk heel belangrijk dat het oponthoud én ongemak zo snel mogelijk opgelost wordt. Waar de truck zich ook in Europa bevindt, op welk tijdstip dan ook; inmotiQs biedt uitkomst. Via onze pechhulp word je adequaat geholpen. In zo’n 80% van de gevallen helpen we je weer direct op weg. En anders denken en doen we volop mee met de oplossing, bijvoorbeeld door inzet van de sleepdienst. Bellen kan met 0485 490 030.
Neem contact op
tijdelijk vervoer

Wanneer je bedrijfswagen voor onderhoud of reparatie (langer) in onze werkplaats moet blijven, faciliteren wij desgevraagd tijdelijk vervoer. Je betaalt hiervoor een aantrekkelijk tarief. Zo zorgen we ervoor dat je altijd in beweging kunt blijven.

Ook vervoer voor een wat langere periode is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Aanvragen
Truckcarwash

In onze inmotiQs smart truckcarwash kun je jouw bedrijfswagen uitvoerig laten wassen. Hiervoor werken we met de innovatieve reinigings- en verzorgingsproducten van kwaliteitsmerk RIWAX. Tevens is het reinigen van de cabine mogelijk. Bovendien is onze wasplaats in Heijen een erkende R&O-plaats die voldoet aan de kwaliteitsnormen van de NVWA wat betreft het efficiënt reinigen en ontsmetten van (vee)transportmiddelen.

Truckcarwash
banden

Geen beweging zonder banden. Naast het wisselen van banden zijn we ook in de mogelijkheid kapotte banden te repareren en waar nodig het voertuig uit te lijnen. Oude banden worden door onze leveranciers opgehaald en duurzaam gerecycled. In onze werkplaats zijn banden van onder andere de volgende merken te vinden: Michelin, Goodyear, Pirelli, Continental, Bridgestone, Hankook, Appolo, Barum, en Crosswind.

– A- en B-merk banden
– Banden wisselen, reparatie en uitlijning
– Duurzame recycling

afspraak maken