21.01.2022

Allround en specialist… Hoe dat bij inmotiQs samengaat.

Uw vrachtwagenpark vraagt om onderhoud, reparaties en keuringen. Daarbij is het begrijpelijk dat u van uw werkplaats verwacht dat deze bij een onverwachte storing of reparatie tijd vrijmaakt om uw ongemak tot een minimum te beperken. De monteurs van inmotiQs zorgen daarvoor. In de Heijense werkplaats bent u altijd van harte welkom en kunt u vertrouwen op een professionele aanpak én zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten. Dat alles tegen heel betaalbare tarieven, want goed onderhoud hoeft helemaal niet veel te kosten.

Voorkom oponthoud

Het technisch team van inmotiQs werkt dagelijks met de bekende merken zoals DAF, Scania, Volvo, MAN, Mercedes en Iveco. Veel onderdelen behoren tot de dagelijkse voorraad en dankzij het beschikbare netwerk kan een specifiek onderdeel binnen enkele uren geleverd zijn. Door inzet van high tech diagnoseapparatuur kunnen mankementen bliksemsnel getraceerd worden, waardoor ieder onnodig oponthoud voorkomen wordt.

Altijd de juiste monteur

De moderne truckservice is zowel allround als specialistisch van aard. Hoe zit dat precies? Eigenaar Bram Visser hierover: “We zijn breed georiënteerd qua vrachtwagenmerken. Dat komt omdat ons team over veel ervaring beschikt en bijna allen al een verleden hebben met één of meerdere merken. Als team weten we dus altijd wel raad met een onderhoud- of reparatievraagstuk. Hier zit echter ook het specialisme in: de juiste monteur voor het desbetreffende merk. En of het daarbij nu gaat om de hydrauliek, regulier onderhoud, de elektrische bedrading… we weten daar wel raad mee.”

Persoonlijk bandenadvies

En dan de keuringen, tachograaf-ijkingen en bijvoorbeeld vervanging van de banden? “Jazeker, ook dat is bij ons in vertrouwde handen”, vervolgt de energieke directeur. “Bij inmotiQs verzorgen we ook APK-keuringen, voor zowel trekkend als getrokken materieel. Als gekwalificeerd keurmeester weten wij natuurlijk waarop gelet moet worden. Voertuigen kunnen tot twee maanden voor de vervaldatum gekeurd worden. De tachograaf-ijking wordt gewoonlijk gecombineerd met de APK-keuring. En wat de banden betreft; we beschikken over een uitgekiend assortiment banden, met ieder een profiel voor het juiste werk. Daar geven we graag een persoonlijk advies in, op basis van het werk dat de vrachtwagen dient te verrichten.”

Méér weten?

De dienstverlening van inmotiQs gaat heel ver. Of het nu om ritregistratie-systemen gaat, takeldiensten of truckwash… u grijpt er nooit mis. Kijk daarom zeker regelmatig op de www.inmotiqs.nl en blijf op de hoogte van alle activiteiten.