19.05.2021

Efficiënt onderhoud betekent sneller weer onderweg

Bij inmotiQs bieden we totaalonderhoud aan voor je truck en trailer. Maar wat levert je dat eigenlijk op? We zullen het in een paar woorden samenvatten: efficiënt en innovatief ontzorgen. Totaalonderhoud betekent bij ons dat we al het werk uit handen nemen bij de service en het onderhoud van jouw voertuig(en). Het geeft je de zekerheid dat alles wat aan het voertuig zit, goed onderhouden is.

Alles goed geregeld

Mobiliteit gaat verder dan onderhoud en reparatie, vinden wij. De transport- en automotivesector is continu in beweging. Innovatief vermogen is daarom ontzettend belangrijk. Bij inmotiQs begrijpen we als geen ander dat we met deze bewegingen mee moeten gaan en doorlopend nieuwe wegen in moeten slaan. Ook dát hoort bij totaalonderhoud. Elektronica wordt bij onderhoud van bedrijfswagens steeds belangrijker. Onze vakkundige technici hebben niet alleen kennis van motoren, remsystemen, versnellingsbakken en hydraulica, óók van elektrotechniek en elektronica, aangevuld met regeltechniek en informatica. Een hele kluif, dat vinden we juist zo interessant aan ons vak. Én het leukste vinden we dat we op deze manier zorgen dat jouw voertuig toekomst-proof is!

Indien nodig kunnen we eveneens schades herstellen en spuitwerk verrichten tijdens het totaalonderhoud van jouw truck of trailer. Daarbij kijken we altijd hoe we maatwerk kunnen bieden en hoe we een extra stap kunnen zetten in het ontzorgen van jou als klant. Op een slimme manier houden wij jouw voertuig(en) in beweging!

Weten wat inmotiQs voor jouw bedrijf kan betekenen?

Efficiencyvoordelen zijn natuurlijk op allerlei verschillende manieren mogelijk. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid van (totaal)onderhoud aan in combinatie met andere diensten zoals wagenparkbeheer, onderhoudscontracten én onze smart truckwash. Elke situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. De vakmensen bij inmotiQs beantwoorden graag al jouw vragen over onderhoud, reparatie, APK, nieuwe ontwikkelingen, onderdelen en noem maar op. We denken enthousiast met je mee over innovatie en duurzaamheid. Maak gauw een afspraak via info@inmotiqs.nl en samen zorgen we ervoor dat jij maximaal profijt haalt uit jouw mobiliteit!